Prva redovna skupština UIZS 12.12.2013 godine

smallPoštovani,
Pozivamo Vas da uzmete učešće na skupu organizovanom u okviru Prve redovne Skupštine Udruženja informatičara u zdravstvu Srbije. Nastojimo da na ovom skupu okupimo sve proizvođače softvera u oblasti zdravstvene zaštite i da omogućimo predstavljanje softverskih rešenja širem krugu profesionalaca.
[important]Želimo da iniciramo jačanje stručnog i dinamičnijeg pristupa u proceni i unapređenju funkcionalnosti softverskih rešenja. Ovo će biti prilika i za sagledavanje dosadašnjih iskustava i problema u implementaciji softverskih rešenja i razmatranje budućih pravaca razvoja. Nadamo se da će skupu prisustvovati i predstavnici Ministarstva zdravlja, RFZO, IZJZ Srbije, pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo, IKT jedinice „DILS“ projekta i EU-IHIS projekta.[/important]

Dnevni red:

 

[notice]

Prvi deo, 11:00-13:30

  1.  Predstavljanje postojećih softverskih rešenja u zdravstvenoj zaštiti, prvenstveno elektronskih zdravstvenih kartona i bolničkih informacionih sistema.
  2.  Diskusija o prednostima i nedostacima softverskih rešenja, dosadašnjimiskustvima u implementaciji i predstojećoj resertifikaciji.

Drugi deo – Skupština UIZS, 14:00-16:00

  1. Finansijski izveštaj za 2013. godinu
  2. Izveštaj o aktivnostima u 2013. godini
  3. Programski ciljevi i aktivnosti za 2014. godinu
  4.  Finansijski plan za 2014. godinu

[/notice]

Molimo Vas da potvrdite svoje učešće putem elektronske pošte na info@uizs.org.rs. Takođe, sve dodatne tehničke i organizacione informacije možete dobiti putem elektronske pošte ili putem telefona 064/864-88-39 (Ivan Ristić) ili 069/852-83-62 (Milenko Mitrović).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *